28

För varje dag som går, så närmar sig också avresedatumet, åh vad jag vill att denna tid skall gå fort, fort, fort och när vi är där kan tiden gärna stå stilla. Men det finns ju saker som händer innan denna underbara resa. Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen, det är inte svårt att fylla dygnets 24 timmar.

Eftersom ingenting har blivit som jag planerat denna vecka, med inställda träningar så struntade jag i det igår också. Kände att det hade inte gett något ändå, för att jag behövde vara hemma med min kärlek och slappna av och kunna somna i tid. Sagt och gjort så efter jobbet slappade vi till det en stund i sängen och tv:n innan vi gick till ica och inhandlade kvällens middag. Jag plockade även upp våra gamla skidkläder och lade ut på blocket. Inget är speciellt slitet, så kika gärna in här och se om du hittar något :) Till kvällsmat blev det varma mackor,mums. Inte sådär i orginal med lite ost, skinka och en tomat. NAej vi gjorde tonfiskröra och hade på det på några och lite ost såklart de andra innehöll salami, tomat ost. Och in ugnen på ca 225 grader tills de fått färg. Gott var det och sådär mysig ni vet.

Efter maten och efter att ha pillat med bilderna till blocketannonsen så intog jag duschen och sedan sängen. Kolla på Biggest Loser och sen somna jag som en stock, precis när det slutade.




- Hur kan man inte längta till något sånt här ?!