väntan dödar mig...

Den väntan är snart outhärdlig. Hösten skall planeras men innan det skall ett beslut tas, men det är inte jag som tar det, som kanske är bra. Som sagt 2 val 1 beslut som inte jag fattar. Antingen blir det ena eller det andra. Jag vill bara veta så jag kan planera och få ro i kroppen.
Dagen som sådan idag har varit soft. Jobb till tolv sen till stan med Lelle och vandra runt lite, fikade gjorde vi också, gott. Sen blev det Team Sportia och OnOff på tornby. Efter den lilla svängen så blev det hem till Thörnan och sova på soffan en sväng. Sköönt. Efter en powernap där så var det dags att dra till hallen för säsongens sista träning. Nu är man fri från ansvar och massa tid till att göra? Ah vad ska man göra nu när man kommer vara ledig 24/7 ? Hmm ah det kommer väl märkas hur man spenderar tiden.

Nu ska jag spendera bra många timmar i sängen och ladda för att sälja 50/50 lotter imorrn. Har man sålt den vinnande lotten 4 el 5 gånger i rad när man stått där så kan man ju inte annat än att fortsätta den goda sviten. Ah det märks imorrn.

fRIDENS fOLKS.
Kategori: