last update from 2010

Mitt 2010 har varit ett riktigt bra år och jag är helnöjd, det är jag verkligen. I början på året så kom jag tillbaka från knäskadan och lirade lite handboll men började då få tillbaka längtan till hockeyn. Domarkarriären startade på riktigt i Janurai och jag fick förtroende att döma SM. På vårkanten hade jag många alternativ i huvudet och det var mycket huvudbry om vad jag skulle göra med mitt liv. Vad skulle jag göra om jag inte fick kontrakt med LHC? Flytta hem till Krills? Skita i hockeyn och dra till Norge? Göra något nytt. Men jag fick kontrakt, så en lång försäsong väntade. Som jag slet hela sommaren. Spåret i Ryd var välanvnänt och det var mycket sol & bad i somras. Jag fick besked om att jag fick vara med som ledare på Stadium Sports Camp, grymt. Sommarhockeyskola hela semestern Det var rätt så nice faktiskt.

Sen kom hösten och hockeysäsongen drog igång på riktigt. Så himla gött och vara på is efter sommarens slit. Allt kändes riktigt bra och att det för en gång skull skulle kunna gå min väg, med mycket. Hockeyn gick bra i början men sen drog jag på en hjärnskakning och inte långt efter det när jag kom tillaka ännu en till, så nu på senhöst/vintern har det inte varit mycket träning eller matchning för mig, inte dömeri eller men det tar jag lite senare. Mitt upp i hjärnskakningen så träffade jag en pöjk, en pöjk jag länge väntat på. Vi hade haft kontakt ett tag men så bestämde vi för att träffas och det har gått snabbt, men allt känns så himla rätt, det gör det verkligen. Så nu är jag sambo och det känns hur bra som helst. Det känns som om jag är hel. Åter till det där med döemriet. Har fått gått upp till div 3 men mina matcher som jag kunna döma kan man nog räkna på en hand tyvärr. Åkte till Finland i början på Spetember och gjorde mitt första landslagsuppdrag på Finnkampen, sen fick erbjudande om att åka till Ungdoms OS i Turkiet och döma, men fick tacka nej, samt att åka till EWCC i Finland men fick då också tacka nej. Surt, men den här säsongen trodde jag ju inte att jag skulle på utlandsuppdrag för att jag spelar. Men det kommer en framtid också, den som lever får se.

Kort sammanfattat mitt 2010 så har det varit ett jäkligt bra år, och jag ser fram mot vad 2011 kommer att erbjuda. Jag kommer inleda det som sambo och dela det med min andra hälft och det kommer bli ett underart år med underbara människor omkring mig. Yees jag är laddad. Ikväll blir det som sagt nyårsfirande med F & J mfl hos dom, kommer säkert bli en grym nyårafston även om hjärtat är i alperna och inte här med mig.
Gott Nytt fOlks !
Bye twothousendandten and here we come 2 0 1 1 ;)

Kategori: