valborg

Ännu idag så är det en valborg. En dag fullt av firande och supande. Valborg är för mig = fjortisarnas kväll. Jag tycker valborg är lika överskattat som nyårsafton. Min valborg kommer innehålla jobb och jobb och sen träning. Efter träningen blir det ut till Stefan och kolla fåglar (han är nämligen fågelskådare) och det ska bli intressant faktiskt. Efter vi kollat på fåglar blir det mat följt av brasa, riktigt mysigt ska det bli =). För att gå från igenting att göra till att ha fullt upp från det man klivit ur sängen, lyckat. Med lite övertalning följer självklart Proppen med också...
Ni kanske det låter som en fjantig valborg, men själv tror jag att det blir väldigt intressant, det där med supa och dricka har iallafall jag fått en ny syn på.... helt enkelt bara onödigt, kan göras vid speciella tillfällen, och detta är inte det kan jag säga + att vi har börjat försäsongen nu.

För ganska exakt ett år sedan hade vi fullt upp med våran poängjakt. Vi hade lite grillkväll uppe vid oxlyckan och jag cruisa omkring med Krissan i bilen, eftersom jag tycker valborg är överskattat.

Ha en bra och mysig valborg ;)

Krääm
Kategori: