Värmland here I come

2008-08-02
Men först en uppdatering om dalarna.

Kom fram till Falun vid halv ett tiden och där stog far och mötte mig =) så det blev hamburgare på sibylla och sen byggmax. Han skulle köpa trösklar och grejjs till badrumsdörren. Sen ut till landet.
Kom dit och chilla lite sen gick jag ner till den nyinlagda bryggan och badade, typ 24 grader i vattner asskönt jue =) Sen blev till att hjälpa pappa med trösklar och grejjs, och käka mat och bada lite mer =)
Fredag
Blev ganska lugn, eller ja vakna av att mattlägarn höll på i badrummet och pappa fixa med lite annat, så jag gick upp och gick ner och tog mig ett morgondopp, hur jävla underbart som helst ju ! Sen frukost på altanen. Hela dagen gick väl åt till att bara finnas till, och njuta av att vara där ute. Sen kom pappa & Annika tillbaka ifrån falun så då blev det fart. Mura pumpshuset och måla räcket tll altanen och grejja, men gissa om det blev bad idag med, jodå. Varmt och skönt =)

Värmland here I come
Jajjemen, 07:26 gick tåget från Falun till Borlänge där vi fick ta buss till Ludvika och därifrån till Örebro blir det tåg, och från Örebro till KH blir det buss.. lite dryygt att behöva bära packningen så jäklans mycket. Men men jag överlever nog ska ni se. När vi satt på bussen från Borlänge till Ludvika så hamna ja snett bakom min nya idol, en tant. Bälte skulle ju på, men hon hitta inte de, så då sa hon till tågkonduktören som satt bredvid henne och samtala, att äsch det spelar väl ingen roll,vi ska ju inte så långt, men iofs så var jag med om en bussolycka för .... veckor/månader (?) och fick armen helt fröstörd och visade handen som var lite krokig faktiskt. Men de hjälpte henne på med bältet så det gick bra, sen satt de och samtala om lite smått och gått som gamla är ruskigt bra på ;)
Det fick mig att fundera över vad varje människa egentligen är med om. Tänk er alla gamla ni ser på gatan eller de som står och samtalar på MAXi när de ska handla, vad mycket de har att tala om. vad de varit med om... Liksom vi kommer ha att tala om någon gång....

09:56
J
ag vet inte riktgit var vi är men det är en kvart kvar till Örebro i varjefall, så snart hemma i KH =) Tiden har gått försvånansvärt fort, som påväg upp så sitter jag med datorn och skön musik ljuder i mina öron, gött som faan, känns ju som att vara hemma, i soffan med datorn och musik, smidigt värre må ja säga. Is idag med grabbsen och tjejerna, kul o träffa ocj tjöta lite med alla :P ja kan ju va rätt bra på de. Sen blir det väl soft, träffa lite folk kanske, ingen aning, har inte så mycket inplanerat just nu. Se Erik en svänga tror ja iaf =) naajs, han är ju bara i Norge och jobbar nuförtiden ju.. :P Najjs ja kommer tid nån gång med hoppas ja.. ! För norrmän är himla trevliga ;) haha men snart ska ja packa ner datorn och hoppa av tåget och hoppa på bussen, får se om det blir någe mer skrivande innan kvällen...

10:58
V
i har nu lämnat Örebro för en dryg halvtimma sen så det är väl lika långt kvar ungefär. Riktigt SKITVÄDER är det också,regnar som faan nu jue.. men tur är väl att man inte ska vara ute någe idag då. Soft med datorn som jag skriver för 3643456770896 gången, har suttit och kollat på ett avsnitt av Mia & Klara hur kingar som helst ju. Så jävla klockrena alla karaktärer dom där två gör. Ne nu vill ja bara upp till ishallen och gåpå is =) ska bli så jävla gött jue... Men längtar än mer til torsda :P haha men nu tar vi denna dagen först och sen munkfors, kommer ju bli kung där ju =) 
 
16.13
N
u har jag vart på is, fy satan vad underbart =) faan hatar att de först skären, helt cp blir dom,men det gick väl ganska bra för att vara första ispasset för säsongen =) men bättre kan det bli, kul o träna med grabbsen också och träffa Tildus.. haha nice scar you have ;) och de andra tjejerna på tjejträningen =) göt mos, naej nu blir det chill tills man hittat något att göra här i krillehöla... men ah ja vet inte,blir väl soft antar ja. Måste tillägga ett *asg* för dagens lek ;) tilda du fattar ;P haha imorrn blir det nog ragges med tilda och kanske snika sig lite is oh hjälpa till vet inte, trodde ju vi typ skulle åkka vid sju, men vi kommer ju typ åka vid halv ett lr någe, skönt de =) men nu blire chill =)

Chipp & Hejj så ses vi kanske ;)
Kategori: