quellen before b-day.

Dagen har varit bra, upplevt många timmar av den i varje fall. Somna lite halv sent och vakna flera gånger och väntade på att få gå upp. Men när väl klockan ringde så ville jag bara inte gå upp. På något vänster kom jag upp och iväg på Bettan till jobbet. Jobbet gick bra och jag åkte hem vid lunch och inhandlade allt som behövs för att lyckas med en jordgubbstårta imorgon. Mums så gott säger jag bara. Hem och gjorde träningslära 1 läxan så nu är man klar med den, fixade klart endel inför avslutningen på söndag. Pang på bara. Sen blev det dock horisontellt läge i soffan och kollade på film. Coach Carter. Riktigt bra. Älskar verkligen sportfilmer. Rekomenderas. Även att man vet hur det ska sluta så är de lika bra, alltid. Höll på att somna när jag fick ett samtal som jag var tvungen att ta. Så då var det bara att vakna till och planera lite till. Hoppas, skulle vara grymt kul.

Sen var det dags att åka till träningen och jag tog sällskap med Dalen och Malin, grannarna nedanför så att säga. Ja ett tag. Styrkepasset gick väl hyfsat och löpningen med. Men det är psykiskt nedbrytande att springa långdistans, jag är liksom inte byggd för det helt enkelt. Men det är bara att springa för glatta livet ändå. ;)

Nu har jag varit hemma ett tag och jag hat väl hunnit gjort hälften, det som är kvar att baka något att ta med till jobbet imorrn, och det lutar åt att det blir kladdkaka med jordgubbar ;) kan funka. Får se vad jag orkar göra nu. Plattången som jag beställde och hämtade idag var nice. Bättre än min gamla så det är bra.

Nu har jag skrivit det sista på inlägget 5 gånger. Imorgon blir det jobb till lunch hem och baka, upp till Lektors och fika och sedan dra och träna ett av de passen som jag tycker är roligt, eller ja lite roligare än de andra. Styrka och sprinter.
Kategori: