spring bara spring och ta aldrig slut

tänk om det ändå vore så? vad skönt. eller? Det är att skönt att känna pulsen slå ordentligt, syran i benen och man visar att det är huvudet som bestämmer, eller snarare viljan. Intervaller innan träningen. Uppför backen, framför sporthallen, ner och sen baksidan av sporthallen... riktigt jobbig runda. Man tror inte att det är jobbigt. Men det är det ! Men jag sprang alla och gav allt i alla. Vilken härlig känsla. In i hallen och börja värma upp. Pasnsingar sen var det spel fem mot fem, med uppspelfas, sen gick vi över till att spela två mål. Benen skakiga och lite dålig kocentration från min sida måste jag nog säga. Men det gick bra, lite osäker i vissa lägen, men man ska aldrig tänka utan bara göra. Det fick jag lära mig i helgen som var om inte annat ;) men men. Ser fram mot träningen imorrn ! Sen är det match på söndag, hemmamatch mot Göksten tror ja det var. Vet inte om jag är med eftersom jag inte tränat ordentligt och så. Men det märks imorrn om vad det blir.

Annars vad händer denna helgen?
Fredag - blir det löpning(?) - gym, fys med tjejerna, isträning. Funderar på om jag ska prova och göra skridksotesterna som distriktsdomarna gör. Se var man ligger liksom. Får se hur jag känner mig.

Lördag - Spenderas i Finspångs ishall - kurs hela långa dagen. Sen kommer man hem så är det väl full fart i lägenheten min ;) Men det blir ingen sent kväll inte ->

Söndag - Vi har samling 11:15 och beroende på om jag är med eller inte så spenderas de första timmarna i Finspång - kursen. Sen Match 13:00 RP - Göksten. Efter oss spelar LHK 15:00 och efter det är det LHKing som spelar, så man spenderar väl resten av söndagen i Sporthallen, eller ja iallafall LHK ska blir det nog till att se.

Fullt upp som vanligt, men det är att sköjj ;)

Naej hörni här kan man ju inte sitta hela dagen. Nu blir det duschen sen lite käk och kolla om det är nåt program man missat som man måste titta ikapp, som idol tex.

Sweet drams *
Kategori: