comebacken & debuten

Check.



Lördag 30 augusti 2009 gör jag min comeback på handbollsplanen och debut i Rp tröjan.
Jag har aldrig i hela mitt 21 åriga liv varit så nervös inför en match som jag var inför Sävsjö/Eksjö - Rp matchen. Aldrig någonsin. Inte ens Lilla VM final, Fasting cup, Kalles cupens straffar, Värmlandslagsturneringar, Regionsmatcher, SM-slutspelet, aldrig någonsin. Började stabilt på bänken (hade inte förväntat mig något annat heller).
Match nr 1,
Sävsjö/Eksjö - Rp
26-18

Sitter och kollar och så ska de kära min älskade Jugge-start, och koncentrerad som jag är i matchen så får jag black out om hur man ska göra (tur att jag inte började!) kände hur hjärtat slog ett extra slag och hjärnan gick på högvarv, men så slöppte blackouten och jag komihåg. Sen blir det min tur att göra min comeback på planen och debuten i den röd-vita tröjan. "Du har ingenting att bevisa. Gå in och spela enkelt och kör på det du kan, som vi har tränat på" Yes. Det gjorde jag. Koncentrerad på min uppgift och nervositeten släppte och jag var inne i spelet. Hur kul som helst ! Var inne en stund sen var det dags att byta. Men skönt att ha gjort det där nu. Nu är det bara den gamla handbollsvirre som ska krypa fram ur skalet så kommer det här bli kanon tror ja.

Match nr 2,
Rp - Somby/Skövde
22-23

Inte alls nervös inför denna matchen som jag var inför match nr 1. Sega ben eftersom matcherna var tätt inpåvarandra och det hjälpte ju direkt inte att det spörregnade ute när vi skulle börja värma upp. Men på med kläder och ut och springa. Sen blev det uppvärmning i hallen och det kändes till och med riktgit bra för min egen del. Började som första matchen och min insats var helt okej denna matchen.

Nu har det verkligen släppt, nu är det bara att träna stenhårt varje träning och köra på så spörs det hur långt det räcker, allt plus lite till ! 


g o  -  f i g h t  -  w i n !



Kommande matcher;


Träningsmatcher nr 3 och 4
5 september 2009, Jönköping

Japp på lördag smäller det igen med två nya träningsmatcher i Jönköping och jag längtar redan !


Seriepremiär !
12 september

Rp - Huddinge
klockan 14:00
Sporthallen, Linköping

Lääängtar !

 

Kategori: