efter 14 timmars sömn är jag redo

Efter gårdagen som var sista dagen på hockeyskolan för denna vecka så var jag redigt trött. Drog förbi pirso på vägen hem för jag var riktigt godissugen, så det blev lite gottigt. Hem och kolla en sväng på tv:n och somnade vid sju. Vakna vid elva i soffan och gick till sängen och fortsatte min sömn. Vakna vid tre igen och då stog tv.n på och datorn, jag låg med kläderna ovanpå överkastet. Bytte snabbt om och kröp ner under täcket och fortsatte sova till nio då jag gick upp. Skapligt trött.

Idag har jag varit på TS och värmt skridskorna så kanske de känns lite bättre på måndag då hockeyskolan bärjar igen och vi gå officiellt på is. Sen blev det en sväng på Ikano där jag införskaffade mig ett par shorts och en trja. Nöjd. Sen följde med  Thörna hem och här jag varit sen dess, eller jag var hemma och duschade.

Ikväll blir det lite kalajs här hos grannen så det blir nog en trevlig kväll. Imorgon börjas det igen och det är inskrivning för 98/99 som ska vara på hockeyskolan kommande vecka. Ne men nu har jag inte tid att sitta här för jag ska ner och dricka gaysoda ;) Sug på den ni...

Kategori: