löningsdag

2007-08-27

Efter en hårt arbetande julimånad så kom belöningen idag =) gött som tusan. Pank. Det är vad jag varit i sommar, men det blir int emycket bättre, spara. Ah precis det är veckans ord, spara. Det är himla bra hörni. Se över sin ekonomi och verkligen tänka på vad man köper, om man verkligen behöver det. Dte är alltför mycket, ah men det måste jag ha, fast det kanske man inte alls behöver..... onödiga och oplanerade inköp förstör vår ekonomi.

Men idag har jag verkligen investerat mina pengar bra, en ny mobil, välbehövligt. Den som jag fick av far, en begnad tapp ajag i en vattenpöl så den surda jag på sen ;) så då fick jag ha min gamla som man inte kan ringa till utan att den dör, så jag är väldans nöjd. Det är inte värsta värsting mobilen, utan en som passar mig tycker jag =). Jag har dessvärre lämnat Nokia för att gå över till Sony Ericsson, det stod mellan två olika, men slutligen blidde det, W610i. Duger åt mig =) och pasade plånkan också. Sen har jag även fyllt på så nu hart jag dessutom gratis sms =) yeeaaj. Samma nummer har jag också.... Jag fick också av mor en ny kudde fetersom det var någras som glömde min i sälen.. hmm vilka kan de ha varit ?? haha och ett fodral till kameran =) så nu lämnar jag stru,pan ;) men det var himla kreativt ;P haha

Men nu blire sooft i soffan med lillebror, live him <3, sen blire nog soova. Tillbaka till Linköping imorrn. Fin fint och på fredag blir det till Motala, till Jennifer och gudars vad vi hittar på, himla rolig tös det ändå =) Is imorrn, längtar !

Vi ses <3
Kategori: