julafton och presskonferans...

Jajjemen nu har det gått fem dagar på hockeyskolan med kineser och det har varit jättekul och intressant. Det har tagit lite längre tid att förklara men det har det varit värt. Funkat över förväntan men nu är det slut. Synd nu när man börjat få lite kontakt med ungarna, men nu ska de vidare till Norge och sen hem till Kina. Fatta vilket äventyr de har vart med onm. Avslutning = Julafton + presskonferens. Jodå, vi hade massa LHC grejjs vi gav dom pch allas föräldrar hade väl ttre kameror var så det blixtrade överallt, men himlans kul !
Det sista var internmatch och gissa vem som fick döma ? Jo om inte jag, Kacke är lite lat av sig, men det var kul idag faktiskt, men lite segt i benen måste jag säga. Men men idag var det LHC som vann, så i matcherna mellan LHC - Kina står det 1-1 undra om det blir returmatcher nästa år ? haha

På middagen kommer Ussa fram till mig och undrar vad jag ska göra nästa vecka. Gissa vem som ska vara ledare ännu en vecka ? JO JAG ! Satan så roligt. SÅ nu blire vila 1 dag för att kära igång lite lätt på söndag för sen så börjas det på måndag igen. Roligt värre =)

Men nu blire chill så see yaa later guys !