Dalarna here I come

2008-07-31
09:03
Tidiga mornar är inget för mig, iallafall inte när det gäller att gå upp ur sängen, men väl upp går det bra. Upp o hoppa var det, packa i det sista slänga i mig frukost, ringa taxi, ta ut alla biljetter, och gå över helas bussterminalerna, eftersom jag var tvungen att ta buss till Motala, dryygt. Kom till busstorget eller vad det kallas, så då fick jag ringa taxi igen... king ja ju =) kom rätt så nu sitter jag på tåget och har ett par timmar framför mig här... kuul, N O T !!
Men det blir king när ja kommer upp till pappa då ska vi glassa och bara ta de lungt =) kanske får bli att springa en runda också. Får se hur dagen utvecklar sig... men fram till 12:33 sitter jag på ett himlans roligt tåg med hörlurarna i med skön musik. Hitills har det blivit lite lugn musik like Lars Winnerbäck, orkaa lyssna på poppi musik på morron, naej inte nu i denna situation. Keep on redin' I will be here all day ;)
Nu landade vi i Hallsberg :P 09:06

10:59
N
u har vi hunnit ladda batteriet till datorn och sovit en svänga, men nu är vi på G igen. Proppen du är king ! bara su du vet =) nu får vi ta igen allt som vi missat, vi har ju typ inte setts på hela sommarn jue...
Men gött nu är det bara 2½ kvar innan man är framme.. Men vi kan ju glädja åt att det nästan är samma visa på lördag morgon :S Dryygt som faan fast då ska ja ju upp till ishallen och grejjs direkt när ja kommer till KH najs de =) men först ett intersport besök..

11:28
V
i har precis lämnat Ludvika, så nu känns det väldigt nära måste jag ju faktiskt säga... ! en timma kvar nu bara, så jävla gött. Sen blir det glassa på landet =) och äta mat snart hoppas jag, börja bli hugrig ju :P som alltid annars. Tiden går faktiskt fortare med datorn på tåget, som sagt, kingen proppen lånar ut dne till mig... =) t v i l l i n g
Kategori: