Rom byggdes inte på en dag, men ...

Julpyntinhandling och julpynta hemmet gjordes på en kväll ! (Läs måndag). Älsk skulle till optikern och prova linser och hämta ut dem så jag jobbade kvar en stund för vi skulle ut till Tornby - Ikea för att handla lite julsaker. Sagt och gjort så handlade vi och när vi kom hem satte jag igång med pyntningen och middagen serverades 21:30. Yeah. Lite sent, men så fick det bli. Nu har man iallafall lite julkänsla i hemmet så det känns bra.

Jag fortsatte julpyntinhandlingen under gårdagen (tisdag). Behövde några saker för att göra en egen advents "ljusstake" eller vad man ska säga. Köpte även lite godis som jag fyllde upp skålar med och gjorde iordning så jag kommer rulla fram efter jul och nyår.
Bilder kommer under morgondagen :)

Idag blir det jobb och åka bil, döma och åka lite mer bil. Långresa och det känns bra. Dock känns inte skridskorna bra då jag förmodligen inte fick slipat med samma skål som jag alltid haft. Så får kanske prova och slipa dem ikväll annars får jag vänta till helgen. Det märks om jag simmar mer än vad jag åer ;)