20:06 Sjukling

En gång om året ungefä inträffar det att jag blir genomförkyld och allt som hör till det. Den tiden har kommit nu och det är inte roligt. När jag kom hem från jobbet igår la ja mig i sängen med feber, ont i halsen, hosta och snor till förbannelse. La mig med mjukbrallor, tjocktröja, duntofflor och två täcken. Där låg jag däckad i cirka två timmar då hjärtat tyckte det var dags för mig att gå upp. Han fixade lite gulasch soppa som satt där den skulle. Jättegott. Sen har vi bäljat i oss te med "honing" och c-vitamin. Vi avslutade gårdagen med en film av Lasse Åberg och självklart Snowroller. Så jävla klockren.

Jag hade sett fram mot att gå till jobbet idag och bli klar med några kunder, men när man vaknar upp med feber, ingen röst, ont i halsen och hosta så är det inte ens idé att tänka på de. Så idag har jag varit hemma och ah sovit mestadels av tiden. Lagat lite mat nu framåt eftermiddags kvällen. Hjärtat har julpyntat med lite tomtar och jag har tänt alla ljusen och julmusiken ljuder urhögtalarna. Lite julstämning är det att. Kvällen fortsätter i kureringstema. Det blir nog lite te innan läggdags och nån c-vitaminsdricka följt av nässpray, strepsils och snyta ur några mer liter snor ur näsan. Japp fräsch tjej tänker ni...

Morgondagen är det utbildning fram till lunch och sen är det bara att hoppas på att jag känner mig såpass bra att jag pallar att åka till jobbet. Jobbar mina timmar sen ska jag nog svänga förbi ishallen en sväng och dk gatan och hämta lite saker. Sen blir det en självhemmamyskväll :( Han ska till V-vik och döma och kommer hem sent.

Kategori: