mitt i semestern

Jag har inte glömt att blogga jag har bara inte haft tid. Direkt efter att jag kom hem från Slovakien så jobbade jag onsdag och torsdag, och fredag var jag sjuk. VAr sjuk på torsdagen med men kände att jag var tvungen att blir någolunda klar med en av kunderna. Sen på fredagen drog vi ner till kusten och packade in oss i husvagnen och packade båten i hopp om att komma iväg till Västervik. Dock blåste det för mycket så vi åkte på lördagen istället. J och S mötte upp oss utanför Hallmare och sedan drog vi vidare till Västervik dsär visfestivalen ägde rum. Vi fick bästa tänkbara båtplatser och kvällen bjöd på festligheter. Detblev käk på Harrys och dans för vissa. Men jag drack typ inget och jag är ingen vidare dansmänniska så jag satt och samtalde och hade trevligt. S mumsade i sig sina godisdrinkar och Grabbarna körde på. Kvällen började lida mot sitt slut och vi skulle handla viltsvinskebab. Gott och vissa spillde på tröjan. Oups. Dagen efter var vi hurtiga jag och min älskling och begav oss ut på en runda med styrkeinslag. Skönt. Vi for sen vidare till Idö där vi grillade och hade trevligt och där låg vi i två dagar. Underbart väder avresesdagen så vi åkte till en ö och lade oss. Man kunde ju inte begärt bättre väder. Strålande sol och helt underbart. Vi provade fiskelyckan men det var inte så lyckligt. Sen i onsdags bar det iväg hemåt igen.

Onsdagen var mest slapp och det var rejält med sovmorgon och det blev inte många knop gjorda. Men det kan vara skönt ibland de med. I torsdags åkte vi in till Västervik för vi skulle handla men råkade visst ta en gokart sväng också. Riktigt kul. Handlade mat och dryck och tog en lugn torsdagkväll. Fredagen bjöd på ganska bra väder och ingen blåst och perfekt wakeboard väder. Så vi riggade upp wakeboardstången i båten och hämta O som gärna hängde med på en båttur. Jag kom upp på första försöket och det gick ganska bra.. Har ju inte åkt så mycket. Andra kom jag också upp direkt, king. Tredje gången skulle jag inte åkt. Skulle prova att hoppa lite grann bara, känna på de liksom. Men det slutade med ansiktsplask. Aouch säger jag. Världens wiplash snärt i nacken och det kändes vill jag lova. Älsklingen och O hjälpte mig upp i båten där det bara blev värre. Huvudvärk, illamående, nack- och ryggont. Ni kan ju gissa vad det slutade med, ambulans. Åkte in till Västerviks sjukhus där jag blev liggande över natten.

Men igår eftermiddag fick vi åka hem och det var riktigt skönt. Det visades inget på röntgen på varken nacke, rygg eller huvudet. Positivt. Men de sa att det kunde vara en liten hjärnskakning och en rejäl sträckning i nacke och rygg. Inte så himla skönt om ni frågar mig. Hur skulle jag klarat de senaste dygnen utan min älskling C ? Det är en bra fråga. Så nu är dte slut på vattenlek säger han, jag säger vi får väl se. På't igen barre ;) Jag mår ju relativt bra efter vad som hänt och nu blir det att njuta av semestern som är kvar.

Nu väntar en stillsam vecka med inte alltför mycket aktivitet. Vi ska nog ut på en båtsväng igen, underbart. Men det beror ju helt klart på väder och vind som man brukar säga.